Cencorp Automation on kasvava teollisuusautomaatiojärjestelmiä tarjoava yritys. Tarjoamme asiakkaillemme yksittäisiä vakiolaitteita, pieniä ja suurempiakin automaatiolinjoja. Markkina-alueemme on maailmanlaajuinen ja asiakkamme ovat markkinajohtajia elektroniikka-, tele- ja autoteollisuudessa. Cencorp Automationin palveluksessa on yli 100 ammattilaista Suomessa, USAssa, Saksassa, Ranskassa ja Kiinassa.

Haemme 1-2 kokenutta koodaria tai myös opintojen loppuvaiheessa olevaa henkilöä vahvistukseksi ohjelmistotiimiimme. Vastuualueena tulee olemaan PC-ohjelmointi, mutta myös PLC-ohjelmointiosaaminen on eduksi.

Työvälineinä käytämme pääsääntöisesti Visual Studiota sekä C#-ohjelmointikieltä. Työympäristönä on mm. Beckhoff TwinCat, Omron Sysmac, eri valmistajien robotit (Epson, Omron, Kuka), konenäköjärjestelmät (Dalsa, Cognex, Keyence) sekä tietokannat ja niiden web-pohjaiset käyttöliittymät.

Ohjelmointitiimimme on pieni ja pääset näin ollen tulevaisuudessa vastaamaan yksin suurehkoistakin ohjelmistokokonaisuuksista. Työsi on siis erittäin itsenäistä ja edellyttää sekä oma-aloitteisuutta että pitkäjänteisyyttä.

Työsi edellyttää myös suhteellisen paljon matkustamista jotenka sinulla tulee olla sekä halu että valmius matkustamiseen. Lisäksi sujuva englanninkielen sekä suullinen että kirjallinen taito on olennaista työssä menestymiselle. Kiinankielen taito katsotaan eduksi.

Cencorp Automationin Suomen tehdas sijaitsee Salossa, mutta sijoituspaikkasi voi olla myös pääkaupunkiseudulla jolloin ajoittain matkustat Saloon.

Mikäli siis haluat kehittää oikeita robotteja ja sinulla on edellä mainittuja osaamisia, tarjoamme Sinulle erittäin mielenkiintoisen työn automaatioalalla ja teollisuuden tietojärjestelmien parissa. Saat meillä erinomaisen mahdollisuuden kehittyä ohjelmoijana ja pääset samanaikaisesti hyödyntämään teknistä osaamistasi.

Lähetä CV:si ja hakemuksesi palkkatoivomuksineen 20.6. mennessä e-mail osoitteeseen: rauna.kolehmainen(at)cencorp.com